We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. Privacybeleid Cookiebeleid

Verkoop een Moto via autoExus

Wilt u uw Moto verkopen? Om dit te doen, kunt u verschillende manieren van verkopen gebruiken. Bied uw Moto aan dealers of wederverkopers aan, maar houd er rekening mee dat de prijs van de dealer ongeveer 30% lager zal zijn dan de marktprijs. U kunt de Moto te koop aanbieden op de automarkt, maar dit vereist uw aanwezigheid ter plaatse en u zult uw zaken moeten uitstellen. U kunt een advertentie in de krant plaatsen, maar tegenwoordig zijn er maar heel weinig mensen die kranten lezen en het is onwaarschijnlijk dat u via de krant een echte koper vindt voor een goede prijs. U kunt ook een advertentie plaatsen op een autoverkoopwebsite, en dit is de beste optie als u uw Moto wilt verkopen zonder afgeleid te worden van alledaagse zaken of werk. Op onze site kunt u gratis een advertentie plaatsen en uw Moto verkopen. Om dit te doen, moet u zich eerst registreren en uw profiel aanmaken en vervolgens een advertentie toevoegen.

Registreren

Registratielink

Om een advertentie op onze site toe te voegen, moet u zich eerst registreren. Volg de registratielink en vul alle velden in - voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn, inclusief hoofdletters, kleine letters en cijfers. Vul de captcha in en dan moet u akkoord gaan met de voorwaarden voordat u zich registreert. Daarna wordt er een zescijferige code naar uw e-mailadres gestuurd, die u moet invoeren op de activeringspagina van de gebruiker, zodat u uw profiel kunt activeren en voltooien. U kunt uw profiel ook activeren via Google of Facebook. In dit geval is er geen code omdat uw e-mailadres al is geverifieerd. U hoeft alleen uw profiel in te vullen en te activeren. Na het voltooien van de registratie wordt u doorgestuurd naar de hoofdpagina, waar u al kunt inloggen als geregistreerde gebruiker en een advertentie kunt toevoegen en uw Moto kunt verkopen.

Plaats een advertentie op autoExus - Moto

Knop verkopen gratis

Nu kunt u als geregistreerde gebruiker uw Moto aan onze website toevoegen voor verkoop. Om dit te doen, klikt u op de knop - GRATIS VERKOPEN - in het navigatiemenu en selecteert u een Moto in het menu. Vervolgens wordt u naar een pagina geleid waar u alle gegevens (algemene gegevens, motor, transmissie, carrosserie, extra's, prijs, foto's en beschrijving) kunt invoeren en uw Moto voor verkoop kunt toevoegen. Uw advertentie is nu online beschikbaar en elke gebruiker van onze site kan uw Moto zien op autoExus. U vindt al uw advertenties terug door in het navigatiemenu op de knop - Mijn zone - te klikken en de categorie auto's, motoren, vrachtwagens, ... enz. te selecteren. Hier kunt u uw advertentie wijzigen of verwijderen. Als u in hetzelfde menu de categorie Mijn profiel selecteert, kunt u uw profiel of wachtwoord wijzigen of uw profiel en al uw advertenties volledig verwijderen.

FAQ

Hoeveel kost het om een advertentie op autoExus te plaatsen?

Het publiceren van advertenties voor verkoop op onze website is volledig gratis voor gebruikers.

Op dit moment zijn er geen beperkingen voor de duur van het plaatsen van advertenties op de site. De advertentie blijft beschikbaar totdat de gebruiker deze verwijdert.

Om dit te doen, moet u zich registreren op de site of uw profiel activeren via Google of Facebook. Selecteer vervolgens de categorie van uw voertuig, vul vervolgens de details in, upload een foto, voeg een beschrijving toe en uw advertentie is klaar om te worden gepubliceerd.

Klik op de knop - Mijn zone - en selecteer uw voertuigcategorie en u ziet al uw advertenties in die categorie. Klik vervolgens op de knop - Bewerken - om de aankondiging te wijzigen of op de knop -Verwijderen - om de aankondiging te verwijderen.

Klik op de knop -Mijn zone- in het navigatiemenu en klik op de link -Mijn profiel-, klik vervolgens op de knop -Bewerken- en u wordt naar een pagina geleid waar u uw profiel of wachtwoord kunt wijzigen of volledig kunt verwijderen uw profiel en al uw advertenties.

De code om je account te activeren is al verzonden, controleer je e-mailadres Controleer ook uw spammap. Uw provider heeft mogelijk de e -mail met de activeringscode in de spammap geplaatst. Als u geen e -mail hebt ontvangen met een activeringscode, neem dan contact met ons op en wij helpen u met registratie https://autoexus.com/contact