We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. Privacybeleid Cookiebeleid

BMW X3 - Recensie van Marc Van Damme

4.1.2023
BMW X3 - geweldige auto !!! Ik vind alles leuk. Dit is mijn derde auto na de Duitse en Japanse auto's en toch terug aan de Duitsers. Stuureigenschappen zijn uitstekend, uitstekende geluidsisolatie, hoewel de motor 2.0 benzine 184 pk is, maar het is meer dan genoeg. Veel ruimte van binnen, ruime kofferbak. Er zijn nog geen opmerkingen over de 15 duizend gereden kilometers. Sommige zegen dat BMW's duur zijn in onderhoud, maar duur als je ze kapot maakt of rommel koopt voor 10.000 euro. Je moet toch begrijpen dat hoe duurder de auto is, hoe duurder zijn onderhoudskosten ook, dus er is niets om over te klagen. Mijn BMW X3 gekocht bij de dealer.

Andere BMW X3 Recensies

Recensies
- 3 / 1 Recensies
Recensie toevoegen
- Beoordeel - 0

Tot x3 3D ​​2013. , reed naar de BMW X3 van 2012. De auto is uitstekend, maar de eerste had een turbine in een jaar en de tweede na 3 -1) is de rechter voorste stand. 2) Het onderste gedeelte van de stuuras (rail). 3) De invoerasafdichting. Levering aan iedereen - Controleer de diagnose van de garantie van de ophanging, de computer geeft dit niet weer !!!
---
До х3 3D 2013г. ,ездил на BMW x3 2D 2012 года.Оба авто отличные,но у первой полетела турбина через год,а у второй после 3-ТО -1) правая передняя стойка.2)нижняя секция рулевого вала (рейка).3)сальник входного вала.Совет всем - следите за проведением диагностики на гарантийных то подвески, компьютор это не отображает!!!