We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en ons verkeer te analyseren. Privacybeleid Cookiebeleid

Volkswagen T-Roc Recensie: Het ontketenen van gedurfde stijl en dynamische prestaties

Volkswagen T-Roc

De Volkswagen T-Roc is een compacte SUV die in 2017 voor het eerst op de Europese markt werd geïntroduceerd. Hij bevindt zich tussen de kleinere Volkswagen T-Cross en de grotere Volkswagen Tiguan in en moet jonge en trendy kopers aanspreken.
De T-Roc heeft een kenmerkende en sportieve uitstraling, met een aflopende daklijn, gebeitelde koetswerklijnen en een brede uitstraling. Hij is ook voorzien van LED-koplampen en -achterlichten, evenals een grote grille aan de voorkant die hem een agressiever uiterlijk geeft.
Onder de motorkap is de T-Roc verkrijgbaar met een reeks benzine- en dieselmotoren, met vermogens van 115 pk tot 190 pk. Afhankelijk van de motor kan de T-Roc worden gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of zeventrapsautomaat, evenals voorwielaandrijving of vierwielaandrijving.
Binnenin heeft de T-Roc een moderne en hightech cabine, met een digitaal instrumentenpaneel en een infotainmentsysteem dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto, evenals satellietnavigatie en een breed scala aan andere functies.
Op het gebied van veiligheid wordt de T-Roc geleverd met een groot aantal geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruisecontrol, waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook en automatisch noodremmen.
Al met al is de Volkswagen T-Roc een stijlvolle en praktische compacte SUV die een goede mix biedt van prestaties, comfort en technologie. Met zijn kenmerkende ontwerp en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zal hij zeker een breed scala aan kopers aanspreken.


eXus Dev 24.5.2023
Volkswagen hoofdkantoor Wolfsburg

Volkswagen: De auto van het volk, opnieuw gedefinieerd

Volkswagen logo

Volkswagen - vertaald uit het Duits betekent volks auto - een Duits automerk dat behoort tot het concern Volkswagen AG. Het hoofdkantoor van Volkswagen is gevestigd in Wolfsburg, Nedersaksen, Duitsland. ... Volkswagen Artikel


Volkswagen T-Roc - Recensies

Recensies
- 4 / 1 Recensies
Recensie toevoegen
- Beoordeel - 0

Rijdt de T-ROC 2.0 TSI voor meer dan 3000 km. Het is een topauto met een geweldige motor. De aantrekkingskracht is enorm. De consumptie is voor zo'n auto, met alle whheel drive, automatische, 19 inch wielen waarvan ik denk dat het in orde is. Voor mij was het tussen 6,2 en 10,1 liter, afhankelijk van de rijstijl. Het binnenste materiaal is een kwestie van smaak of verwennerij. De kofferbak is niet zo weelderig, met 16 inch reservewiel is het klein. Aan de andere kant kun je helpen met een dakdak. Het is gewoon een hogere, compacte, sportieve auto.
---
Fahre seit über 3000 km den T-ROC 2.0 TSI. Es ist ein Top Auto mit einem Klasse Motor. Der Durchzug ist gewaltig. Das Verbrauch ist für so einen Auto, mit Allrad, Automatik, 19 Zoll Rädern finde ich geht in Ordnung. Bei mir lag es zwischen 6.2 und 10.1 Liter, je nach Fahrweise. Das Innenmaterial ist Geschmacks-, bzw. Verwöhnungssache. Kofferraum ist nicht so üppig,mit 16 Zoll Ersatzrad ist es klein. Dagegen kann man mit Dachbox aushelfen. Es ist halt ein höhergelegtes, kompaktes, sportliches Auto.